Besök på Lackarebäcksskolan

WOW, vad fint det har blivit på Lackarebäcksskolan! Vilka härliga lokaler!

IKT-piloterna på Lackarebäcks- och Krokslättsskolan samlades idag för att prata om blogg tillsammans med Camilla Rudevärn. Kollegan Johanna och jag var inbjudna för att finnas tillhands när de skulle starta upp sina bloggar. Vi fick också visa upp vår klassblogg och berätta lite hur vi har gjort och tänkt runt den. Jättekul och lite pirrigt!

1 Comment

  1. Hej Helen! Det var jättekul att ni kunde vara med och visa oss. Tyvärr har jag inte hunnit fortsätta. Men snart kommer ju sommarlovet. Blir det regn lär det bli blogg. Hälsa även Johanna och tacka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>